DECLARAŢII DUPĂ STEAUA - CHELSEA - Laurenţiu Reghecampf: Nu ne-am ridicat la nivelul Ligii Campionilor la niciun capitol

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu Chelsea Londra, scor 0-4, că formaţia sa nu s-a ridicat la nivelul Ligii Campionilor la niciun capitol.

600 afișări
Imaginea articolului DECLARAŢII DUPĂ STEAUA - CHELSEA - Laurenţiu Reghecampf: Nu ne-am ridicat la nivelul Ligii Campionilor la niciun capitol

DECLARAŢII DUPĂ STEAUA - CHELSEA - Laurenţiu Reghecampf: Nu ne-am ridicat la nivelul Ligii Campionilor la niciun capitol (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Nu sunt foarte multe lucruri de spus. Am făcut un meci foarte slab, nu am reuşit să ne creăm ocazii de gol şi să contracarăm ceea ce ei ei au reuşit astăzi, şi anume contraatacul lor. Nu ne-am ridicat la nivelul Ligii Campionilor la niciun capitol. Sunt foarte multe de discutat, sunt multe lucruri care nu mi-au plăcut astăzi", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist consideră că este principalul vinovat pentru acest eşec: "Nu caut un singur vinovat, toţi suntem vinovaţi şi probabil cel mai mare vinovat sunt eu. În multe momente jucătorii nu au făcut ce trebuia, primele două goluri le-am făcut cadou celor de la Chelsea. Nu vreau să mă gândesc la şansele de calificare, vreau să mă gândesc la următorul meci cu Basel unde sper să obţinem primele trei puncte. Pentru această competiţie am muncit un an de zile. E păcat că până acum nu am reuşit să marcăm măcar un gol. Toţi suntem supăraţi. Sper ca la meciul cu Basel să avem o altă atitudine".

Ciprian Tătăruşanu: Toată echipa a jucat slab, trebuie să facem puncte cu Basel

Portarul echipei Steaua Bucureşti, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu Chelsea Londra, scor 0-4, că toţi jucătorii au evoluat slab şi a precizat că "roş-albaştrii" trebuie să facă puncte cu FC Basel.

"E un scor dureros. Toată echipa a jucat slab. Mai avem şanse dacă facem puncte cu Basel. În seara asta Chelsea a jucat foarte bine, şi-a creat foarte multe ocazii de gol. Nu prea am avut ce să facem în această seară. Neapărat trebuie să câştigam cu Basel. Nu cred că dacă era Pintilii puteam să facem un scor mai bun", a spus Tătăruşanu la Dolce Sport

Mijlocaşul Nicuşor Stanciu a afirmat că scorul este destul de mare: "Este un scor destul de mare, suntem foarte supăraţi pentru acest rezultat. Nu am reuşit să facem un joc bun, îmi pare rău pentru echipă şi pentru fanii care aveau alte aşteptări de la noi. Nu ştiu dacă absenţa lui Pintilii a fost decisivă, cred că Filip l-a înlocuit destul de bine. Nu avem de ce să fim supăraţi nici pe Georgiervski, oricine putea fi în locul lui. Acesta nu este startul pe care ni l-am propus în competiţie, suntem principalii vinovaţi pentru această situaţie. Nu ştiu care mai este obiectivul".

Alexandru Bourceanu: Ne-au dominat, ne-au surclasat, au câştigat fără drept de apel

Căpitanul echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Bourceanu, a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu Chelsea Londra, scor 0-4, că englezii au dominat jocul şi au câştigat fără drept de apel.

"Azi am întâlnit o superechipă, o superforţă a fotbalului mondial. Nu ne aşteptam la o înfrângere atât de drastică, eram chiar optimişti. Ne-au dominat, ne-au surclasat, au câştigat fără drept de apel. E clar că ne-a mai rămas doar locul trei. Următorul meci îl avem acasă şi sperăm să îl câştigăm", a spus Bourceanu la Dolce Sport.

Căpitanul Stelei a afirmat că la golul doi este vina lui şi nu a lui Daniel Georgievski care şi-a introdus mingea în poartă. "Nu e vina lui Georgievski la golul doi. Prima vină e a mea, în niciun caz a lui Georgievski. Doamne fereşte, nu e el vinovat. Primul vinovat sunt eu", a precizat Bourceanu.

Fundaşul Iasmin Latovlevici consideră că gazonul de pe Arena Naţională a fost foarte prost: "Nu e nimic de spus. Trebuie să jucăm în continuare, sper să remediem situaţia în următoarele meciuri şi să avem o altă atitudine. Ce putea să facă Georgievski? S-a lovit mingea de el. Oricine putea să aibă un meci mai slab. În momentul de faţă nu ne interesează ce fac celelalte echipe. Trebuie să ne revenim, să ne prezentăm mai bine. Terenul a fost foarte prost, nici nu ştiu de ce îl mai schimbă. Mai bine dădeau banii la săraci".

Campioana României, Steaua Bucureşti, a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa engleză Chelsea Londra. Golurile au fost marcate de Ramires '19, '55, Georgievski '44 (autogol) şi Lampard '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici