Del Potro va reveni în circuit la Buenos Aires, după doi ani şi jumătate de absenţă

  • Jucătorul argentinian de tenis Juan Martin Del Potro, afectat în ultimii ani de o accidentare, va juca săptămâna viitoare primul său turneu, după ce a primit un wild card pentru Argentina Open, au anunţat luni organizatorii turneului ATP 250.
  • Argentinianul a evoluat ultima dată în vara anului 2019.
153 afișări
Imaginea articolului Del Potro va reveni în circuit la Buenos Aires, după doi ani şi jumătate de absenţă

Campionul din 2009 de la US Open, care a suferit patru operaţii la genunchiul drept, după ce a participat ultima dată la Queen's Club din Londra în 2019, va juca, de asemenea, în turneul pe zgură ATP 500 de la Rio Open, care va avea loc la sfârşitul lunii februarie.

„Va fi atât de special să mă întorc în circuit la Buenos Aires şi să joc şi la Rio. Am muncit mult şi am depus toate eforturile pentru a fi alături de voi în următoarele săptămâni", a declarat fostul număr trei mondial Del Potro, 33 de ani, într-un comunicat.

„Rio de Janeiro are un loc special în inima mea şi abia aştept să fiu alături de voi şi să joc pentru prima dată la Rio Open", a adăugat medaliatul cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Openul Argentinei începe pe 7 februarie şi va fi urmat de Openul de la Rio începând cu 14 februarie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici