Delegaţia echipei Şahtior Doneţk a sosit în România pentru amicalele cu Petrolul şi Rapid

Delegaţia echipei Şahtior Doneţk a sosit vineri, cu o cursă charter, pe Aeroportul Aurel Vlaicu Băneasa din Bucureşti, în vederea partidelor amicale pe care formaţia ucraineană le va disputa cu Petrolul Ploieşti şi Rapid.

358 afișări
Imaginea articolului Delegaţia echipei Şahtior Doneţk a sosit în România pentru amicalele cu Petrolul şi Rapid

Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Antrenorul Mircea Lucescu, sosit zilele trecute în România, şi-a aşteptat echipa la aeroport împreună cu preşedintele FC Rapid, Constantin Zotta.

Echipa ucraineană a plecat de la aeroport cu autocarul formaţiei Petrolul direct spre Ploieşti pentru partida din această seară. Delegaţia campioanei Ucrainei va fi cazată în cele trei zile pe care le petrece în România la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti.

Lotul de 22 de jucători care a făcut deplasarea este următorul: Bohdan Shust, Anton Kanibolotskyi (portari), Dmytro Chygrynskyi, Ivan Ordets, Mykhailo Pysko, Maksym Shchychka (fundaşi), Willian, Douglas Costa, Olexiy Gai, Vasyl Kobin, Alan Patrick, Ilsinho, Fernandinho, Alex Teixeira, Olexiy Polyanskyi, Bruno Renan, Andriy Totovytskyi, Mykyta Adamenko (mijlocaşi), Dentinho, Luiz Adriano, Leonid Akulinin şi Artur Miranyan (atacanţi).

Şahtior Doneţk întâlneşte, astăzi, de la ora 19.00, pe stadionul "Ilie Oană", formaţia Petrolul Ploieşti, iar duminică, de la ora 18.00, pe arena "Giuleşti - Valentin Stănescu", echipa Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici