Delegaţia României a plecat la Liverpool, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică

Delegaţia României a plecat marţi la Liverpool, unde sâmbătă vor începe la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică.

901 afișări
Imaginea articolului Delegaţia României a plecat la Liverpool, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică

Sursa Foto - The Gymter

România va fi reprezentată în competiţia feminină de Ana Maria Bărbosu şi Andreea Preda, iar la masculin de Andrei Muntean, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc şi Roland Modoianu.

Potrivit Federaţiei Române de Gimnastică, debutante la mondiale, Ana Maria Bărbosu şi Andreea Preda vor concura în calificări în cea de-a doua subdiviziune, prima rotaţie la paralele, în timp ce la masculin, echipa României va intra în competiţie în cea de-a 3-a subdiviziune, prima rotaţie la bară.

Gimnaştii români sunt însoţiţi de antrenorii Gina Gogean Groza, Lucian Sandu, Marius Berbecar, Marius Urzică şi Gerard Speestra.

A 51–a ediţie a Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică începe sâmbătă la M&S Bank Arena.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici