Delio Rossi a încercat să influenţeze rezultatul unui meci din Italia

Antrenorul echipei Lazio, Delio Rossi, a încercat să influenţeze rezultatul unui meciul pe care echipa romană l-a disputat în compania formaţiei US Lecce, la data de 30 aprilie 2006, informează presa italiană.

1 afișare
Imaginea articolului Delio Rossi a încercat să influenţeze rezultatul unui meci din Italia

Delio Rossi a încercat să influenţeze rezultatul unui meci din Italia

Procuratorul Federaţiei Italiane de Fotbal (FIGC), care a ascultat telefonul tehnicianului italian, a înaintat dosarul lui Rossi către Comisia de Disciplină. "A încercat, fără ezitare, să influenţeze rezultatul meciului cu Lecce din sezonul 2005-2006. Într-o convorbire telefonică cu preşedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, Rossi i-a cerut acestuia să discute cu oficialii de la Lecce pentru a influenţa prestaţia jucătorilor adverşi", se arată în comunicatul FIGC.

De asemenea, în comunicatul FIGC se arată că Delio Rossi va fi audiat pentru că "a încălcat articolul 1 din codul de justiţie sportivă", iar clubul Lazio va răspunde pentru "responsabilitate obiectivă".

Clubul Lazio Roma a dat un comunicat în care îl apară pe Delio Rossi şi spune că acuzele sunt "rodul unei interpretări subiective a unei discuţii telefonice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici