Demisie la CS Universitatea Craiova: „S-a făcut o nedreptate”

Echipa susţinută de Primăria Craiovei a înregistrat demisia unui antrenor de la Centrul de Copii şi Juniori.

6939 afișări
Imaginea articolului Demisie la CS Universitatea Craiova: „S-a făcut o nedreptate”

Alex Stoica, fiul lui Ştefan Stoica, şi-a anunţat demisia de la echipa a doua a CS Universitastea Craiova, clubul de fotbal pus pe picioare de Primăria din Bănie. Mişcarea a avut loc după ce la şefia formaţiei secunde a fost instalat Corneliu Papură.

După o perioada de 4 ani şi jumătate petrecuta la Craiova, am ales sa îmi reziliez contractul, de comun acord cu clubul.

Am luat decizia sa plec pentru că eu consider că s-a făcut o nedreptate şi nu aş mai fi putut lucra astfel, iubesc mult prea mult aceasta meserie şi îmi doresc sa o practic cu inima deschisă şi în cele mai bune condiţii.

În aceşti ani am avut satisfacţia sa vad cum juniorii pe care i-am antrenat au crescut atât individual, cât şi ca echipa, iar unii au ajuns sa debuteze la prima echipa ,iar alţii sa facă parte din lotul lărgit al acesteia.

Anul acesta am reuşit împreună cu colaboratorii mei sa formam o echipa "a doua" din 3 grupe de juniori şi am format cea mai tânără echipa "a doua" pe care a avut-o Craiova, cu o medie de varsta puţin peste 17 ani, o echipa care a practicat un fotbal bun, preocupata doar sa joace corect.

Cu siguranţă cele 13 goluri din 19, primite din faze fixe, schimbarea permanenta a primului 11(nevoit din diferite circumstanţe), dar şi terenurile care nu avantajează o echipa de juniori care încearcă sa joace fotbal şi e nevoita sa intre permanent în lupta cu adversarul, nu aduc mereu rezultatul meritat, lucru care este pe planul doi, după dezvoltarea juniorilor.

Insa cu siguranţă altele sunt motivele schimbării mele, motive care nu ţin de mine!

Capitol închis, merg mai departe!
”, a scris Alex Stoica, pe Facebook.

Tehnicianul a fost premiat la galele de final de an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici