Denis Drăguş s-a accidentat în timpul antrenamentului. Este al doilea jucător care părăseşte cantonamentul României

  • Atacantul Denis Drăguş a părăsit sâmbătă seara cantonamentul României din cauza unei accidentări.
  • Este al doilea jucător care părăseşte cantonamentul naţionalei, după internaţionalul Dorin Rotariu, care a fost testat pozitiv la COVID-19.
138 afișări
Imaginea articolului Denis Drăguş s-a accidentat în timpul antrenamentului. Este al doilea jucător care părăseşte cantonamentul României

Denis Drăguş s-a accidentat în timpul antrenamentului. Este al doilea jucător care părăseşte cantonamentul României

Potrivit Federaţiei Române de Fotbal (FRF), la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Islanda, atacantul Denis Drăguş a resimţit dureri şi a trebuit să părăsească şedinţa de pregătire. Acesta a fost şi motivul pentru care nu a făcut parte din lotul de 23 al României pentru meciul cu islandezii.

„În această dimineaţă, Denis a efectuat investigaţii complexe, coordonate de staff-ul medical al naţionalei. Concluziile acestora indică faptul că problema musculară a lui Drăguş îl face indisponibil pentru partidele de mâine, cu Liechtenstein, şi miercuri, cu Macedonia de Nord”, a transmis federaţia sâmbătă seara.

În aceste condiţii, Denis Drăguş a părăsit cantonamentul tricolorilor.

El este al doilea jucător care părăseşte cantonamentul, după internaţionalul Dorin Rotariu, care a fost testat pozitiv la COVID-19.

România va întâlni duminică, de la ora 21.45, naţionala din Liechtenstein, pe Arena Naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici