Dennis Rodman, arestat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice

Dennis Rodman şi-a petrecut noaptea de duminică în arestul poliţiei. El a fost oprit de poliţişti pentru că a încălcat o regulă minoră în trafic, dar atunci când a fost pus să sufle în fiolă, oamenii legii au descoperit că acesta avea o alcoolemie cu mult peste limita admisă.

202 afișări
Imaginea articolului Dennis Rodman, arestat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice

Dennis Rodman, arestat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice

Fostul sportiv a fost arestat la ora locală 23.00, ora Californiei, dar a fost eliberat duminică dimineaţă, după ce a stat şapte ceasuri după gratii. Oficiali ai Poliţiei au anunţat că Dennis Rodman a fost cooperant, însă va fi supravegheat o perioadă, mai ales că e a treia oară când a fost arestat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, primele dăţi petrecându-se în 1994 şi 2004.

Dennis Rodman s-a lăsat de baschet în 2006, după 20 de ani de carieră fructuoasă. În acest timp, “The Worm” a câştigat NBA de cinci ori, a primit premiul de cel mai bun jucător al NBA de două ori, a câştigat NBA All-Star Game de două ori şi a fost ales de şapte ori cel mai bun recuperator al NBA, performanţă nemaiîntâlnită. În plus, Dennis şi-a burduşit contul cu peste 100 de milioane de dolari. În paralel cu cariera sportivă, Rodman a fost şi un apreciat actor la Hollywood, apărând în 10 producţii. A practicat şi wrestling, luptând alături de nume celebre.

Dennis Rodman este unul dintre cele mai excentrice personaje, fiind plin de tatuaje şi cercei aplicaţi în toate zonele feţei. A avut o carieră de 20 de ani în baschetul profesionist american, fiind ales de şapte ori cel mai recuperator din NBA, un adevărat record. A avut o avere de peste o sută de milioane de dolari, dar viaţa extrasportivă haotică l-a adus în pragul falimentul.

E recunoscut şi pentru legăturile avute cu femei celebre, ca Madonna sau Carmen Electra, sau pentru prietenia sa cu liderul liderul nord-coreean Kim Jong Un.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici