Deplasarea echipei Lazio în România, întârziată din cauza unei defecţiuni la avion

Delegaţia echipei Lazio Roma, care urmează să o întâlnească la Piatra-Neamţ pe FC Vaslui într-un meci din Liga Europa, a întârziat peste o oră deplasarea în România din cauza unei defecţiuni apărute la avionul cu care trebuia să ajungă în România.

60 afișări
Imaginea articolului Deplasarea echipei Lazio în România, întârziată din cauza unei defecţiuni la avion

Deplasarea echipei Lazio în România, întârziată din cauza unei defecţiuni la avion (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Din ceea ce am fost informaţi şi noi, defecţiunea a apărut înainte de decolarea avionului. În mod normal, delegaţia echipei Lazio trebuia să aterizeze pe aeroportul din Bacău la ora 17.20 şi nu o făcuseră nici până la ora 18.30. Aşteptăm să aterizeze pentru a ne anunţa programul oficial din această seară care, cu siguranţă, se va modifica. În mod normal, echipa din Lazio avea programat antrenamentul oficial la ora 20.00, aşa că nu ştim în ce măsură îl vor putea ţine la ora stabilită", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Vaslui, Ciprian Damian.

La ora transmiterii acestei ştiri, avionul cu care călătoreşte Lazio era aşteptat să aterizeze la Bacău.

FC Vaslui va întâlni, joi, la Piatra-Neamţ, de la ora 22.05, formaţia Lazio Roma, în etapa a V-a din grupa D a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici