Deportivo La Coruna l-a împrumutat timp de un sezon pe Lucas Perez de la Arsenal

Lucas Perez a fost trimis de Arsenal să joace un sezon sub formă de împrumut la Deportivo La Coruna, un motiv de îngrijorare pentru Florin Andone. Perez revine astfel la Deportivo, club pentru care a jucat în perioada 2014-2016.

1 afișare

Concurenţa din atacul lui Deportivo La Coruna s-a înţeţit. Echipa la care este legitimat şi Florin Andone a luat în această vară doi atacanţi cunoscuţi, pe Adrian Popez şi Lucaz Perez. Ambii au venit sub formă de împrumut. Transferul lui Lucas Perez a fost perfectat în ultima zi de transferuri, după ce Wenger a decis că nu intră în planurile lui pentru acest sezon.

Lucas Perez a fost cumpărat de Arsenal chiar de la Deportivo La Coruna, în vara trecută, când a plătit în jur de 15 milioane de euro. Atacantul spaniol n-a reuşit însă să se impună la Arsenal. În 21 de apariţii, Perez a marcat de 7 ori şi a reuşit 5 assist-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici