Derbi în SuperLiga: CFR Cluj joacă pe teren propriu cu FCSB

CFR Cluj întâlneşte duminică, pe teren propriu, FCSB, în derbiul etapei a III-a din cadrul SuperLigii de fotbal. Ambele echipe sunt implicate în cursa pentru titlul naţional.

218 afișări
Imaginea articolului Derbi în SuperLiga: CFR Cluj joacă pe teren propriu cu FCSB

Derbi în SuperLiga: CFR Cluj joacă pe teren propriu cu FCSB

Partida CFR Cluj-FCSB va începe la ora 21.00. După primele două etape ale play off-ului, cele două formaţii se află pe podium. CFR este pe locul 2, având 34 de puncte, iar FCSB se află pe locul 3, cu 33 de puncte.

Pe prima poziţie se află Farul Constanţa care are 39 de puncte. Constănţenii au disputat deja trei partide în play off, ultima fiind victoria obţinută sâmbătă seara, scor 3-2, în faţa Universităţii Craiova.

Tot duminică au fost programate două partide din play out-ul SuperLigii. De la ora 13.00, Chindia Târgovişte va juca pe teren propriu cu FC Hermannstadt, iar de la ora 15.30, FC Botoşani va întâlni pe FC Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici