Derbiul Steaua - Dinamo, transmis sâmbătă la Digi Sport

Digi Sport va transmite în direct şi în exclusivitate sâmbătă, de la ora 21.00, meciul de fotbal dintre Steaua şi Dinamo, susţinut pe stadionul Ghencea, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii 1, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1091 afișări
Imaginea articolului Derbiul Steaua - Dinamo, transmis sâmbătă la Digi Sport

Derbiul Steaua - Dinamo, transmis sâmbătă la Digi Sport (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Calitatea transmisiunii derby-ului se va ridica la standarde înalte, filmarea meciului fiind realizată cu 16 camere, dintre care două vor filma super slow motion, iar alte 4 echipe independente de operatori vor surprinde în detaliu, toate evenimentele importante de la Stadionul Ghencea, oferindu-le telespectatorilor posibilitatea de a trăi la maximum cele mai intense şi mai spectaculoase faze de pe teren", se spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, comentariile vor fi asigurate de Ionuţ Angheluţă şi de Dan Ştefănescu.

În plus, echipele Digi Sport îi vor ţine la curent pe microbişti cu cele mai noi informaţii, atât prin transmisiunile în direct de la Stadionul Ghencea, începând cu ora 12.00,cât şi prin jurnalele speciale "Ştirile Digi Sport" prezentate de Camelia Bălţoi, de la orele 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 şi 16.00.

De asemenea, emisiunea "Fotbal Club" va avea ediţii speciale la orele 17.00, 18.45 şi 19.45, iar invitaţii moderatorului Radu Naum vor fi Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Florin Bratu, Ion Crăciunescu, Andrei Vochin, Cristi Geambaşu şi Cristian Zagaradniuc.

Digi Sport va avea transmisiuni în direct din studiourile special amenajate în 3 zone ale Stadionului Ghencea: pe gazon, în zona vestiarelor şizona VIP. După terminarea meciului, reacţiile de la Stadionul Ghencea vor putea fi urmărite în emisiunea "Fotbal Club".

Digi Sport este o televiziune cu profil sportiv deţinută de compania de telecomunicaţii RCS&RDS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici