Derby în Liga Florilor la handbal feminin: Minaur Baia Mare-CSM Bucureşti

  • Liga Florilor revine marţi şi miercuri, după o pauză de mai bine de o lună, cu derby-ul primelor clasate, CS Minaur Baia Mare - CSM Bucureşti.
  • Capul de afiş al etapei este confruntarea dintre primele două clasate, CSM Bucureşti şi CS Minaur Baia Mare.
241 afișări
Imaginea articolului Derby în Liga Florilor la handbal feminin: Minaur Baia Mare-CSM Bucureşti

Derby în Liga Florilor la handbal feminin: Minaur Baia Mare-CSM Bucureşti

Handbalul feminin revine în atenţie cu etapa a 7-a a Ligii Florilor, ce se va desfăşura marţi şi miercuri la Sala Sporturilor DP Colibaşi din Braşov.

Capul de afiş al etapei este confruntarea dintre primele două clasate, CSM Bucureşti şi CS Minaur Baia Mare.

Tigroaicele sunt neînvinse în campionat, dar merg la Braşov cu moralul scăzut, după ce sâmbătă au fost învinse de Ferencvaros cu 31-27, în grupele Ligii Campionilor. De cealaltă parte, Minaur (locul 2), care în acest meci contează ca gazde, au câştigat, greu şi cu emoţii, primul meci din grupa C a EHF European League, în dauna norvegiencelor de la Storhamar.

CSM Bucureşti se confruntă cu probleme interne, în special de natură extrasportivă, existând restanţe salariale, motiv pentru care unele jucătoare au anunţat că părăsesc echipa din sezonul viitor.

La Baia Mare există de asemena restanţe salariale, dar la maramureşence principala problemă subliniată de antrenorul Costică Buceschi este lipsa de omogenitate a lotului, echipa beneficiind de aportul a 10 jucătoare noi.

Alte meciuri din etapa a 7-a sunt HC Zalău 2012 - SCM Craiova, o confruntare a orgoliilor rănite, dar şi întâlnirea din subsolul clasamentului dintre campioana remizelor, CS Rapid Bucureşti, şi ultima clasată, fără nici un punct, CSU Cluj Napoca.

Program meciuri marţi, 12 ianuarie:

13:15 CS Activ Prahova Ploieşti - CS Dacia Mioveni 2012

16:00 CS Rapid Bucureşti - CSU Cluj Napoca,

18:45 CSM Slatina - CS Măgura Cisnădie.

Program meciuri miercuri, 13 ianuarie:

10:30 HC Zalău 2012 - SCM Craiova,

13:15 CS Gloria 2018 Bistriţa Năsăud - HC Dunărea Brăila,

16:00 SCM Gloria Buzău - SCM Râmnicu Vâllcea,

18:30 CS Minaur Baia Mare - CSM Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici