Derby-ul Moldovei în Superliga de fotbal. Poli Iaşi şi FC Botoşani au încheiat la egalitate

Poli Iaşi şi FC Botoşani au încheiat la egalitate partida disputată luni în cadrul etapei a IX-a din Superliga de fotbal.

155 afișări
Imaginea articolului Derby-ul Moldovei în Superliga de fotbal. Poli Iaşi şi FC Botoşani au încheiat la egalitate

Derby-ul Moldovei în Superliga de fotbal. Poli Iaşi şi FC Botoşani au încheiat la egalitate

Partida Poli Iaşi-FC Botoşani s-a disputat luni, pe stadionul din Copou, şi s-a încheiat la egalitate, 1-1. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 48 prin golul fundaşului Alin Seroni. Gazdele au egalat în minutul 69 atunci când a înscris mijlocaşul Andrei Gheorghiţă.

În urma acestui rezultat, Poli Iaşi urcă o poziţie în clasament. Ieşenii sunt pe locul 14 având şapte puncte acumulate în opt partide. FC Botoşani rămâne pe ultima poziţie a clasamentului. Echipa din nordul Moldovei are doar cinci puncte adunate în nouă partide.

Tot luni, de la ora 21.30, la Cluj-Napoca se va disputa partida CFR-Petrolul Ploieşti. Clujenii se află pe locul trei în clasament cu 16 puncte, în timp ce ploieştenii au 13 puncte şi se situează pe locul cinci.

Alte şase partide din etapa a IX-a s-au disputat în weekend. Vineri, U Cluj a învins în deplasare, scor, 1-0 pe UTA Arad, la fel şi FCU Craiova pe Dinamo Bucureşti. Sâmbătă, Univ. Craiova a trecut pe teren propriu de Sepsi Sf.Gheorghe, scor 2-1. Duminică, FC Hermannstadt a învins cu 3-1 pe FC Voluntari, Oţelul Galaţi şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, iar FCSB s-a impus în deplasare, 1-0, în partida cu Farul Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici