Dezvăluire şoc de la meciul "bombă biologică". Antrenorul Atalantei spune că avea coronavirus: "Puteţi vedea imaginile din timpul patidei"

  • Gian Piero Gasperini (62 de ani), antrenorul Atalantei, spune că la momentul meciului cu Valencia avea deja simptomele coronavirusului
  • Meciul din Europa League a fost numit "bombă biologică" de unii epidemiologi
  • Bergamo a fost unul dintre focarele cu cele mai mulţi morţi din cauza COVID-19
1174 afișări
Imaginea articolului Dezvăluire şoc de la meciul "bombă biologică". Antrenorul Atalantei spune că avea coronavirus: "Puteţi vedea imaginile din timpul patidei"

Dezvăluire şoc de la meciul "bombă biologică". Antrenorul Atalantei spune că avea coronavirus: "Puteţi vedea imaginile din timpul patidei"

Antrenorul italian Gian Piero Gasperini, în vârstă de 62 de ani, a declarat pentru Gazzetta dello Sport că la momentul partidei Atalanta - Valencia, din Europa League, avea deja simptomele coronavirusului. Meciul a fost numit "bombă biologică" de unele voci din Italia.

GIAN PIERO GASPERINI: "UITAŢI-VĂ PE IMAGINI ŞI O SĂ VEDEŢI CĂ MĂ SIMŢEAM RĂU"

"Trebuie să recunosc că m-am simţit foarte rău cu o zi înaintea meciului cu Valencia. În ziua meciului, pe 10 martie, la prânz, a fost şi mai rău. Puteţi să revedeţi imaginile din timpul partidei şi o să vedeţi că nu eram foarte bine pe bancă. Următoarele două nopţi aproape că nu am dormit din cauza durerilor. Nu aveam totuşi febră. Noaptea mă gândeam ce se va întâmpla dacă voi fi nevoit să merg la spital. Mă gândeam că mai am multe de făcut în viaţă...", a spus Gasperini.
 
Antrenorul a mai declarat că la câteva zile distanţă, pe 14 martie, şi-a revenit şi a participat la un antrenament împreună cu echipa, alergând circa 10 kilometri.
 
"M-am simţit din nou foarte puternic", a mai spus tehnicianul.
 
Partida dintre Atalanta şi Valencia a fost arbitrată de Ovidiu Haţegan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici