Di Francesco nu s-a prezentat la conferinţa de presă, după eliminarea Romei din Liga Campionilor

AS Roma a ajuns la al doilea meci consecutiv cu câte trei goluri primite. Dacă în Serie A, în ultima etapă jucată în campionat, rivala Lazio i-a aplicat o înfrângere drastică, scor 3-0, în optimile Ligii Campionilor, formaţia giallorossa a suferit din nou.

802 afișări
Imaginea articolului Di Francesco nu s-a prezentat la conferinţa de presă, după eliminarea Romei din Liga Campionilor

Di Francesco nu s-a prezentat la conferinţa de presă, după eliminarea Romei din Liga Campionilor

FC Porto a câştigat pe teren propriu, 3-1, iar Roma, deşi venea după o victorie în manşa tur, 2-0 pe Olimpico, a fost eliminată din Liga Campionilor.

În urma acestor rezultate, potrivit presei din Peninsulă, continuarea antrenorului italian Eusebio Di Francesco pe banca tehnică a romanilor este pusă sub semnul întrebării. Ba mai mult, la finalul partidei cu gruparea pregătită de portughezul Sérgio Conceição, Di Francesco nu a vrut să se prezinte nici la flash-interviu, nici la conferinţa de presă.

Tehncianul a preferat să nu vorbească şi să se gândească asupra viitorului lui.

Jurnaliştii italieni anunţă că în decursul zilei de joi, 7 martie, oficialii clubului AS Roma vor decide dacă drumul echipei şi cel al lui Di Francesco vor merge în continuare în aceeaşi direcţie.

Florenzi, în lacrimi după eliminare

AS Roma a fost eliminată în ultimele minute ale partidei, după golul marcat din penalty de FC Porto. Florenzi l-a ţinut de tricou, în careu, pe Fernando, iar centralul partidei, după ce a verificat cu VAR a decis să acorde lovitura de la 11 metri. Alex Telles a transformat de la punctul cu var, iar eliminarea era deja scrisă. Florenzi a izbucnit în lacrimi la finalul meciului şi a fost consolat de colegi şi de portarul echipei adverse, Iker Casillas, care a preferat să petreacă câteva clipe lîângă jucătorilor romanilor şi apoi să meargă să sărbătorească accederea în sferturile Ligii Campionilor.

Dacă Di Francesco nu s-a prezentat la interviuri, locul acestuia a fost luat de veteranul echipei Daniele De Rossi.

"Să fii eliminat aşa este ceva îngrozitor, dar este adevărat că nu putem să facem altceva decât să acceptăm situaţia. Cu siguranţă nu am fost perfecţi, dar am văzut o echipă unită şi formată din bărbaţi adevăraţi. Puteam să ajungem la loviturile de departajare, puteam să facem mai bine în meciul tur.

Am întâlnit un adversar puternic, dar în urma celor 180 de minute am meritat calificarea.

Astăzi, s-a stins un vis, într-o manieră bruscă, dar sezonul nostru nu se opreşte aici. Cu şase puncte în următoarele două meciuri vom fi mai aproape de locul patru (n.red. - poziţie care o califică în Liga Campionilor în 2019-2020)", a spus Daniele De Rossi, autorul singurului gol al Romei din manşa retur cu Porto.

Manolas, acuză arbitrajul: "Este o ruşine, trebuie să ne dea penalty"

Manolas, eroul din meciul AS Roma - Barcelona din sezonul trecut al Ligi Campionilor, atunci când formaţia giallorossa o elimina pe campioana Spaniei din sferturile competiţiei, după 3-0 pe Olimpico, a contestat decizia arbitrului:

"Am dat totul şi am făcut un meci bun, din cauza aceasta plecăm cu un gust amar. Au inventat un penalty împotriva noastră, iar pe unul, care era valid, nu ni l-au dat. Cu VAR nu este posibil să greşeşti, iar arbitrul nici măcar nu s-a dus să vadă faza în care era implicat Schick.

Este o ruşine, contactul a fost, trebuia să meargă să îl vadă şi să ne dea penalty. Nu pot să înţeleg de ce anumite faze ni se întâmplă doar nouă. La fel şi anul trecut, cu Liverpool, au fost două penalty-uri pe care nu le-am primit.

Apoi arbitrii îşi cer scuze, dar în fotbal scuzele nu ajută".

Paulo Sousa, noul antrenor al Romei?

Potrivit publicaţiei franceze L'Équipe, tehnicianul Paulo Sousa ar putea prelua banca tehnică a Romei. Fostul antrenor al Fiorentinei ar fi avut o ofertă de la Bordeaux, pe care a refuzat-o, iar miercuri seară a fost prezent pe stadionul "do Dragao" din Porto la partida din optimile Ligii Campionilor.

"Portughezul e favorit, deşi în vestiar nu toţi jucătorii giallorossi sunt entuziaşti de venirea lui. L-ar prefera pe Donadoni sau Panucci şi mutarea depinde şi de viitorul lui Monchi", a scris cotidianul Gazzetta dello Sport, marţi, 5 martie.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici