Dialog savuros între Pique şi antrenor, în timpul partidei Barcelona - Betis. „Unde naiba te duci iar?”

Camerele de filmat ale El Dia After Movistar au surprins câteva schimburi de replici între Gerard Pique şi Ernesto Valverde, în timpul partidei pierdute de Barcelona pe Nou Camp, scor 4-3, în faţa lui Real Betis.

2387 afișări
Imaginea articolului Dialog savuros între Pique şi antrenor, în timpul partidei Barcelona - Betis. „Unde naiba te duci iar?”

Dialog savuros între Pique şi antrenor, în timpul partidei Barcelona - Betis

Fundaşul central al Barcelonei a luat decizia de a urca în atac, când scorul era 3-1 pentru Betis, aspect cu care Valverde nu a fost de acord.

Pique şi-a anunţat atât colegii, cât şi pe antrenorul său că va urca mai mult: „Lasă-l pe Ivan Rakitic pe teren, pentru a putea urca eu”, i-a strigat fundaşul central antrenorului său.

Deciziile lui Pique i-au complicat şi mai mult soarta Barcelonei în partida cu Betis. În minutul 81, spaniolul a pierdut o minge în faţă la un duel cu Marc Bartra, ia Rakitic a fost nevoit să comită un fault care i-a adus al doilea cartonaş galben, astfel că Valverde a intervenit.

Iar după ce scorul a arătat 4-2 pentru Betis, Pique a luat din nou decizia de a urca, lucru care l-a enervat pe Valverde: „Unde naiba de duci din nou? Au marcat din nou... Gerard!”.

În cele din urmă, Barcelona a mai marcat un gol, dar nu a putut reveni, iar Betis s-a impus cu 4-3 pe terenul grupării catalane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici