Dică: Îmi voi căuta altă echipă de la vară dacă nu voi mai fi dorit de Steaua

Mijlocaşul Nicolae Dică a declarat, sâmbătă, la sfârşitul meciului amical cu Dacia Chişinău, scor 4-0, în care el a purtat banderola de căpitan, că la sfârşitul sezonului îşi va căuta altă formaţie dacă nu va mai fi dorit la gruparea "roş-albastră".

19 afișări
Imaginea articolului Dică: Îmi voi căuta altă echipă de la vară dacă nu voi mai fi dorit de Steaua

Dică: Îmi voi căuta altă echipă de la vară dacă nu voi mai fi dorit de Steaua (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"În vară îmi expiră contractul, dacă nu voi mai fi dorit, voi încerca să-mi găsesc altă echipă dacă nu voi mai fi dorit aici, pentru că eu cred că mai pot juca doi, trei ani la un nivel înalt", a spus Dică la Sport.ro.

Dică a menţionat că n-a renunţat la ideea de a juca în campionat pentru Steaua.

"Antrenorul Sorin Cârţu a decis să port banderola azi în lipsa celorlalţi căpitani. E o onoare pentru mine de câte ori o port. Voi munci şi de acum încolo să demonstrez că pot juca. Îl ştiu pe nea Gigi (n.r. - Gigi Becali), nu m-au deranjat declaraţiile. Am înţeles că acum câteva zile a spus că nu are nimic împotrivă ca domnul Cârţu să apeleze la serviciile mele", a mai spus el.

Mijlocaşul stelist s-a bucurat de primirea făcută de suporterii moldoveni la meciul cu Dacia Chişinău: "A fost un meci de verificare, un antrenament bun. Mă bucur pentru suporterii care au venit că am putut să-i facem fericiţi. De ieri am fost aşteptaţi de suporteri, azi ne-au încurajat de la începutul jocului. Mă bucur că lumea mă iubeşte aici".

Steaua a învins, sâmbătă, la Chişinău, într-un meci amical, formaţia Dacia, cu scorul de 4-0 (3-0).

La începutul lunii martie, după partida Steaua - FC Braşov, scor 0-3, finanţatorul Gigi Becali a anunţat că Nicolae Dică nu va mai evolua pentru formaţia "roş-albastră" în acest sezon, urmând ca la sfârşitul campionatului să nu-i fie prelungit contractul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici