Dică: Mai pot juca trei-patru ani la nivel înalt

Singurul jucător achiziţionat de Steaua în pauza competiţională, atacantul Nicolae Dică, consideră că mai poate evolua la nivel înalt încă trei-patru ani, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

12 afișări
Imaginea articolului Dică: Mai pot juca trei-patru ani la nivel înalt

Dică: Mai pot juca trei-patru ani la nivel înalt (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Eu mă simt bine la 30 de ani. Sunt mulţi care nu mă cunosc şi şi-au dat cu părerea despre mine. Eu voi încerca să răspund numai pe teren. Eu consider că mai pot juca trei, patru ani la nivel înalt", a spus Dică.

Nicolae Dică a precizat că şi-a dorit o revenire la Steaua.

"Mă bucur că m-am întors la Steaua. Din păcate mai sunt puţini din colegii cu care jucam eu la Steaua, dar cei pe care i-am găsit aici m-au primit foarte bine, sunt mulţi foarte tineri care cred că vor face performanţe la Steaua în anii care vor urma. Când am plecat de la Steaua, m-am gândit că într-o zi voi reveni, pentru că acest club a rămas în inima mea, am avut rezultate foarte bune. Mă bucur foarte mult că sunt din nou la această echipă şi sper să avem rezultate bune", a mai spus el.

Atacantul stelist este gata să muncească pentru a-şi câştiga un loc de titular.

"Îmi doresc să fiu sănătos, să joc cât mai bine la Steaua. Trebuie să muncesc mult să prind primul 11 şi sper ca la sfârşitul campionatului să reuşim să prindem primul loc, acesta e obiectivul Stelei", a anunţat Dică.

Nicolae Dică a semnat un contract cu Steaua până la sfârşitul sezonului în curs. El a mai evoluat pentru Steaua în perioada 2004-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici