Didier Deschamps: Faptul că Mbappe a jucat mai puţin la PSG ar fi un avantaj pentru naţionala Franţei

Kylian Mbappe a jucat mai puţin în ultimele săptămâni la Paris St. Germain, dar asta ar putea fi o veste bună pentru echipa naţională a Franţei, deoarece îl poate menţine proaspăt pentru Campionatul European şi Jocurile Olimpice, a declarat selecţionerul francez Didier Deschamps.

65 afișări
Imaginea articolului Didier Deschamps: Faptul că Mbappe a jucat mai puţin la PSG ar fi un avantaj pentru naţionala Franţei

Faptul că Mbappe a jucat mai puţin la PSG ar fi un avantaj pentru naţionala Franţei, spune Deschamps

Căpitanul naţionalei Franţei, care a informat PSG luna trecută că va pleca la sfârşitul sezonului, liber de contract, a jucat toate cele 90 de minute în doar trei meciuri începând din 14 februarie.

Întrebat despre timpul redus de joc al lui Mbappe la PSG, Deschamps a declarat: ,,Este important să fii proaspăt din punct de vedere fizic pentru o competiţie majoră. În orice caz, toţi jucătorii vor ajunge la finalul sezonului simţindu-se puţin obosiţi. Dacă această oboseală poate fi redusă puţin, cu atât mai bine".

Mbappe, care a semnat un precontract cu Real Madrid, a declarat că speră să participe la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară, dar o mutare la liderul din LaLiga l-ar putea împiedica să facă acest lucru.

"Poziţia lui Real Madrid cu privire la Jocurile Olimpice este un pic depăşită", a spus Deschamps. ,,Dar oamenii de afaceri sunt cei care decid. Dacă nu este la o dată oficială FIFA, dacă ei spun nu, răspunsul este nu", a adăugat selecţionerul Franţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici