Didier Deschamps şi-a prelungit contractul de selecţioner al Franţei până în 2026

Federaţia Franceză de Fotbal şi Noël Le Graët, preşedintele acesteia, au anunţat sâmbătă prelungirea contractului selecţionerului Didier Deschamps la conducerea naţionalei Franţei până în iunie 2026, după finala Cupei Mondiale din America de Nord.

133 afișări
Imaginea articolului Didier Deschamps şi-a prelungit contractul de selecţioner al Franţei până în 2026

Didier Deschamps şi-a prelungit contractul de selecţioner al Franţei până în 2026

Numit prima dată la 9 iulie 2012, Didier Deschamps are un bilanţ excepţional în fruntea echipei naţionale, cu 89 de victorii, 28 de egaluri şi 22 de înfrângeri în 139 de meciuri, 279 de goluri marcate şi 119 primite şi este cel mai longeviv selecţioner din istoria echipei naţionale a Cocoşilor Galici.

Sub conducerea sa, echipa Franţei a câştigat Cupa Mondială în 2018, Liga Naţiunilor 2021, a ajuns în finala Euro 2016 şi în finala Cupei Mondiale din 2022.

În prezent, Franţa se află pe locul 3 în clasamentul FIFA, în care a fost mereu în primii patru, în ultimii cinci ani.

Guy Stéphan, asistentul lui Didier Deschamps, Franck Raviot, antrenorul cu portarii, şi Cyril Moine, preparatorul fizic, îşi vor continua, de asemenea, misiunea în echipa Franţei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici