Didier Drogba, aşteptat de 750 de fani la sosirea în China: Este incredibil ce s-a întâmplat

Internaţionalul ivorian Didier Drogba a fost aşteptat, sâmbătă, de aproximativ 750 de fani la sosirea în China, unde va evolua timp de doi ani şi jumătate la echipa Shanghai Shenhua.

323 afișări
Imaginea articolului Didier Drogba, aşteptat de 750 de fani la sosirea în China: Este incredibil ce s-a întâmplat

Didier Drogba, aşteptat de 750 de fani la sosirea în China: Este incredibil ce s-a întâmplat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Suporterii chinezi erau îmbrăcaţi în tricoul formaţiei Shanghai Shenhua cu numărul 11 şi cu numele lui Drogba, fluturau steaguri ale Coastei de Fildeş şi afişau pancarte de susţinere pentru fostul atacant de la Chelsea Londra.

"Ceea ce s-a întâmplat la aeroport este incredibil. Nici chiar la Chelsea nu eram aşa bine văzut. China este o putere în sport, iar pentru mine este o mare provocare venirea aici. Mi-ar fi fost mult mai uşor să-mi găsesc o echipă în Europa, dar îmi plac provocările. Banii nu sunt atât de importanţi, nu am venit aici cu ideea de a face bani mulţi", a declarat Drogba într-o conferinţă de presă.

Didier Drogba, în vârstă de 34 de ani, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Shanghai Shenhua, ocupanta locului 13 în campionatul Chinei. Presa chineză a anunţat că internaţionalul ivorian va avea un salariu săptămânal de 254.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici