Diego, de la Werder Bremen, a semnat un contract cu Juventus

Fotbalistul brazilian Diego, care evoluează la Werder Bremen din 2006, a semnat un contract pe patru ani cu gruparea Juventus Torino, a anunţat agenţia Ansa, citată de AFP.

1 afișare

Potrivit Ansa, cele două cluburi s-au înţeles în privinţa transferului fotbalistului, în noaptea de miercuri spre joi, la Bremen. Juventus va plăti pentru fotbalist 25 de milioane de euro, iar Diego va avea un salariu anual de 3,5 milioane de euro.

"A existat o întrevedere între oficialii de la Werder şi Juventus, dar nu putem să confirmăm existenţa unui acord", a declarat preşedintele interimar al grupării Werder Bremen, Klaus Allofs.

Diego, în vârstă de 24 de ani, s-a transferat în 2006 la Werder Bremen de la FC Porto. El a fost selecţionat până în prezent de 15 ori în reprezentativa Braziliei. Fotbalistul brazilian a înscris 11 goluri în actuala ediţie a campionatului Germaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici