Diego Forlan şi-a sărutat iubita în faţa camerelor de luat vederi - VIDEO

Internaţionalul uruguayan Diego Forlan şi-a sărutat iubita, Zaira Nara, în faţa camerelor de luat vederi, la fel cum a făcut căpitanul echipei naţionale a Spaniei, Iker Casillas, şi logodnica sa Sara Carbonero, informează Corriere dello Sport.

56 afișări
Imaginea articolului Diego Forlan şi-a sărutat iubita în faţa camerelor de luat vederi - VIDEO

Diego Forlan şi-a sărutat iubita în faţa camerelor de luat vederi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Forlan a fost invitat să participe la o emisiune culinară la o televiziune argentiniană, unde este angajată iubita sa. La finalul interviului, Forlan a sărutat-o în direct pe Zaira Nara, iar pe ecran a apărut scris "Felicitări".

Căpitanul reprezentativei Spaniei, Iker Casillas, şi-a sărutat iubita, ziarista Sara Carbonero, în direct, în timp ce aceasta îi lua un interviu după finala Cupei Mondiale, câştigată de spanioli, scor 1-0, în faţa Olandei.

Extrem de emoţionat în timpul interviului, Casillas a mulţumit părinţilor săi şi fratelui său iar în loc de mulţumire pentru iubita sa, el a sărutat-o, spre surprinderea totală a acesteia şi în aplauzele persoanelor din jur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici