Diego Milito, jucătorul finalei Ligii Campionilor

Atacantul argentinian Diego Milito a fost desemnat jucătorul finalei Ligii Campionilor câştigată de formaţia sa, Internazionale Milano, scor 2-0, cu Bayern Munchen, sâmbătă, la Madrid.

20 afișări
Imaginea articolului Diego Milito, jucătorul finalei Ligii Campionilor

Diego Milito, jucătorul finalei Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Diego Milito a marcat ambele goluri ale echipei italiene, în minutele 35 şi 70.

Supranumit "El Principe", Diego Milito va împlini 31 de ani la 12 iunie şi joacă la Inter din 2009.

Atacantul argentinian s-a declarat extrem de fericit pentru câştigarea Ligii Campionilor alături de formaţia Internazionale Milano, care a învins, scor 2-0, pe Bayern Munchen, informează agenţia Ansa.

"Mulţumesc Interului că m-a vrut vara trecută. Suntem fericiţi acum, ce va fi în viitor, vom vedea. Sunt atât de fericit, nu am trăit niciodată o bucurie atât de mare, mă bucur în special pentru preşedinte, e primul care a meritat acest trofeu. Am luptat mult pentru acest trofeu, am încercat mereu să dau totul, să nu mă opresc, chiar dacă am 30 de ani. Sunt foarte fericit..", a afirmat Milito.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici