Diego nu ştie nimic de un transfer la Juventus Torino

Mijlocaşul brazilian al echipei Bremen, Diego, a declarat, joi, că, pentru moment, nu ştie nimic despre eventuala sa trecere, în această vară, la formaţia Juventus Torino, deşi oficialii clubului din Bremen au recunoscut că existe unele negocieri legate de acest transfer, informează AFP.

"Nu ştiu absolut nimic în acest moment. Singurul lucru important, în prezent, pentru mine este Werder şi sunt concentrat 200 la sută la munca pe care o fac aici. Klaus Allofs (n.r. - director sportiv) şi preşedintele îşi fac treaba şi ei vor decide ce este cel mai bine pentru mine şi pentru club", a precizat jucătorul cariocas după returul semifinalelor Cupei UEFA, câştigat de Werder, scor 3-2, în faţa echipei Hamburger SV.

Directorul sportiv al clubului Werder Bremen, Klaus Allofs, a confirmat faptul că există unele negocieri cu Juventus pentru trasferul lui Diego, dar încă nu s-a ajuns la un acord: "Există unele discuţii cu Juventus, nu le negăm. Mereu i-am spus lui Diego că dacă va exista vreodată o ofertă interesantă, atât pentru el, din punct de vedere salarial, cât şi pentru club, atunci ne vom gândi la această propunerea şi asta facem în acest moment".

Gruparea din Torino este pregătită să ofere aproximativ 25 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului în vârstă de 24 de ani.

Internaţionalul brazilian Diego, care a marcat un gol pentru Werder în partida de joi cu Hamburger SV, nu va pute evolua în finala Cupei UEFA, de la 20 mai, din cauza unui cartonaş galben primit în manşa retur a semifinalelor competiţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici