Din cauza epidemiei de coronavirus, China s-a retras din Cupa Davis înaintea meciului cu România

Echipa de Cupa Davis a Chinei s-a retras din play-off-ul Grupei Mondiale I, din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, întâlnirea România - China, programată să se desfăşoare la Piatra-Neamţ în 6-7 martie nu se va mai disputa, iar România a avansat în Grupa Mondială I.

560 afișări
Imaginea articolului Din cauza epidemiei de coronavirus, China s-a retras din Cupa Davis înaintea meciului cu România

Din cauza epidemiei de coronavirus, China s-a retras din Cupa Davis înaintea meciului cu România

Federaţia Internaţională de Tenis a transmis, marţi, Federaţiei Române de Tenis (FRT) că echipa Chinei s-a retras din play-off-ul Grupei Mondiale I a Cupei Davis, programat să se desfăşoare în perioada 6-7 martie 2020.

În acest context, Naţionala masculină a României s-a calificat în Grupa Mondială I a Davis Cup, iar întâlnirea România - China, ce ar fi trebuit să aibă loc la Piatra-Neamţ, nu se va mai disputa.

„Următorul meci al României va avea loc în luna septembrie a acestui an, adversara ţării noastre urmând a fi cunoscută după disputarea meciurilor din Calificările Cupei Davis şi din Play-off-ul Grupei Mondiale I, din 6-7 martie 2020”, au transmis reprezentanţii FRT într-un comunicat de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici