Dinamo a câştigat, 0-1, în deplasare cu FC Voluntari în Liga I Betano/ Mircea Rednic: Victoria a venit într-un moment când nici adversarul nu mai putea face nimic

Dinamo a învins-o dramatic pe FC Voluntari, cu scorul de 1-0, luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 14-a a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost înscris de portughezul Diogo Salomao (90+4 din penalty), după un henţ comis în careu de croatul Ivan Zgrablic, la şutul lui Dan Nistor.

431 afișări
Imaginea articolului Dinamo a câştigat, 0-1, în deplasare cu FC Voluntari în Liga I Betano/ Mircea Rednic: Victoria a venit într-un moment când nici adversarul nu mai putea face nimic

Dinamo a câştigat, 0-1, în deplasare cu FC Voluntari în Liga I Betano

Zgrablic a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Şi ilfovenii au cerut un penalty, dar arbitrul Popa nu a dictat lovitura de pedeapsă în minutul 27, când Armando Cooper a oprit cu mâna mingea trimisă de Mihai Căpăţînă.

Dinamo a dominat jocul şi şi-a creat numeroase ocazii de gol, iar în cele din urmă a pus capăt unei serii negative de şapte meciuri, în care a înregistrat trei egaluri şi patru eşecuri. În campionat, Dinamo marcase un singur gol în precedentele cinci etape.

Dinamo, care a câştigat şi meciul tur, cu 2-1, a părăsit penultimul loc şi a urcat pe 9, la patru puncte distanţă de play-off.

FC Voluntari, la al doilea eşec consecutiv după 1-2 cu FCSB şi 0-1 cu Dinamo, a rămas în continuare pe ultima poziţie a clasamentului.

Mircea Rednic: Victoria a venit într-un moment când nici adversarul nu mai putea face nimic

Mircea Rednic s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei din meciul cu FC Voluntari. "Puriul" e bucuros pentru cele trei puncte, dar anunţă că mai are mult de muncă până să ducă echipa în playoff.

"Greu, victoria a venit într-un moment când nici adversarul nu mai putea face nimic. Am făcut un meci bun, am dominat jocul, am avut ocazii, iar cea a lui Popa, singur cu portarul, a fost clară. Repriza a doua am făcut un presing bun, am recuperat, am avut cornere, e păcat că nu am reuşit să înscriem. În primul rând, lucrul pozitiv e că nu am luat gol, ceea ce nu s-a întâmplat înainte. Ne-am organizat bine, nu pot decât să mă bucur pentru cele trei puncte. Îmi pare rău că a trebuit să fie contra lui Andone dintr-un penalty în prelungiri. Ăsta e fotbalul, după 14 etape am avut şi noi un penalty...bătut bine.

Mai avem mult de lucru, mai ales pe faza de atac. Avem nevoie de un atacant, nu poate Dinamo să rămână doar în Popa sau Moldoveanu. Azi, în afară de Gomelt, toate rezervele au fost sub 20 de ani. E un lucru bun că avem jucători talentaţi crescuţi de noi, dar avem nevoie de mai mulţi jucători cu experienţă pentru a ajunge în play-off.

Am avut două meciuri, cu Călăraşi şi Chiajna, aceasta a fost ultimul meci în care le-am mai dat unora şansa să joace. De acum încolo, voi folosi jucătorii care mi-au demonstrat că pot să joace. Am riscat puţin, eram obligat să le ofer şansa să joace într-un mod oficial. Unii au plecat, sincer îmi pare rău pentru Gicu Grozav, asta e viaţa", a spus Mircea Rednic, la finalul partidei cu FC Voluntari, câştigată cu 1-0 de Dinamo.

În urma acestui succes, Dinamo urcă pe locul 9, cu 16 puncte, fiind la egalitate cu Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna. FC Voluntari rămâne pe ultimul loc, cu opt puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici