Dinamo a câştigat derbiul cu Rapid, scor 2-1

Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), derbiul cu Rapid Bucureşti, disputat pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, în etapa a XXXII-a a Ligii I.

24 afișări
Imaginea articolului Dinamo a câştigat derbiul cu Rapid, scor 2-1

Dinamo a câştigat derbiul cu Rapid, scor 2-1

Golurile au fost marcate de Boya '51, pentru Rapid, respectiv Fl. Bratu '14, '42, pentru Dinamo.

Dinamo a deschis scorul prin Florin Bratu, în minutul 14. Lansat de Cristea cu o pasă din propria jumătate, Bratu a plecat de la limita ofsaidului şi, scăpat singur cu Dănuţ Coman, l-a driblat pe portarul rapidist şi a marcat de la 10 metri lateral dreapta, la colţul lung.

Bratu a marcat cu capul de la 7 metri, pentru 2-0, în minutul 42, după o centrare de pe dreapta a lui Ropotan.

Rapid a redus din diferenţă în minutul 51, prin Pierre Boya. Camerunezul a marcat cu capul, de la 4 metri, după o lovitură liberă de la 30 de metri lateral stânga executată de Emil Dică.

Rapid: 1. Coman - 21. Săpunaru, 24. Maftei, 23. M. Constantin, 91. Bozovici - 16. Herea, 15. C. Lazăr (10. E. Dică '46), 18. N. Grigore, 7. Cesinha - 11. Boya, 9. Despotovici (30. Joao Paulo '65). Antrenor: Marian Rada.

Dinamo: 1. Lobonţ - 16. Blay, 4. Moţi, 28. Izvoranu, 3. Pulhac - 20. Adr. Cristea, 25. Ropotan, 32. Vranjkovici (22. Torje '73), 7. C. Munteanu - 9. Miranda (18. L. Goian '90+3), 15. Fl. Bratu (29. Păun '75). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Cartonaş galben: Blay '68

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Aurelian Bogaciu, ajutat la cele două linii de Nicolae Marodin şi Adrian Vidan, în timp ce Marius Avram a fost rezervă. Observatorii întâlnirii au fost Dumitru Mihalache şi Gheorghe Moise.

La meci au asistat 5.000 de spectatori.

Echipa Dinamo a fost încurajată de 350 de suporteri.

La pauză, Nicolae Badea a coborât la salonul VIP şi l-a strigat pe Copos: «George, hai să bem o cafea» Copos a luat o sticlă de apă minerală şi a aruncat-o spre Badea, iar acesta a prins-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici