Dinamo a depus contestaţie pentru anularea cartonaşului roşu al lui Ganea

Dinamo a depus contestaţie la Federaţia Română de Fotbal pentru a anula cartonaşul ropşu primit de atacantul Liviu Ganea în meciul cu Universitatea Craiova, din sferturile de finală ale Cupei României, dar antrenorul Ioan Andone este sceptic în ceea ce priveşte anularea sancţiunii.

15 afișări
Imaginea articolului Dinamo a depus contestaţie pentru anularea cartonaşului roşu al lui Ganea

Dinamo a depus contestaţie pentru anularea cartonaşului roşu al lui Ganea (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"S-a depus contestaţie pentru Liviu Ganea, au fost la federaţie, la comisie. Au dus şi caseta şi se vede foarte clar, nici gând de lovitură. Dar nu cred că se poate face ceva. Nu e literă de regulament. E o greşeală a celui de-al patrulea arbitru, nu a centralului care a dat cartonaş galben. Arbitrul de rezervă, care a intervenit, nici nu avea cum să vadă", a declarat Ioan Andone, într-o conferinţă de presă.

Jucătorul echipei Dinamo, Liviu Ganea, a primit cartonaş roşu în partida cu Universitatea Craiova, din sferturile de finală ale Cupei României, în urma unui fault comis asupra lui Bărboianu. Iniţial arbitrul central Robert Dumitru i-a arătat cartonaşul galben, dar arbitrul de rezervă Dragoş Istrate a insistat să-i fie acordat cartonaşul roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici