Dinamo a fost învinsă de FC Braşov şi a ratat orice şansă la titlu

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia FC Braşov, în etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I, şi a ratat orice şansă de a câştiga titlul de campioană a României.

21 afișări
Imaginea articolului Dinamo a fost învinsă de FC Braşov şi a ratat orice şansă la titlu

Dinamo a fost învinsă de FC Braşov, ratând orice şansă la titlu (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Măldărăşanu '29 şi Roman '59.

Braşovenii au deschis scorul în minutul 29 prin Măldărăşanu, care a primit o pasă în interiorul careului de la Surdu, a preluat pe piept şi l-a învins pe Dolha de la 10 metri.

În minutul 59, Mihai Roman a scăpat singur pe partea dreaptă, a pătruns în careu şi l-a învins pe Dolha cu un şut plasat de la 12 metri.

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 18. L. Goian, 30. Tamaş (6. Homei '79), 5. Izvoranu - 7. Zicu (22. Torje '46), 17. Papa Malick (28 Miranda '46), 8. Boştină, 20. Ad. Cristea - 10. Dănciulescu, 9. M. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

FC Braşov: 1. D. Coman - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 23. N. Constantin, 12. Cr. Ionescu - 14. Roman, 27. Măldărăşanu, 6. P. Adriano, 7. C. Munteanu (18. Cristescu '81), 10. Ilyeş (21. Sburlea '90+1) - 24. Surdu (17. Dedu '87). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Boştină '46, Izvoranu '85 / D. Coman '22, Surdu '85

Arbitri: Cristian Balaj - Cristian Nica, Aurel Oniţa - Cristina Dorcioman

Observatori: Ion Turculeanu, Ioan Igna.

La meciul din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat 7.000 de spectatori, dintre care 50 de suporteri ai formaţiei braşovene.

Galeria dinamovistă a afişat la începutul meciului un banner pe care era scris: "Noi încă dăm totul pentru Dinamo".

Directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a văzut repriza a doua a meciului cu FC Braşov de la marginea tunelului de acces pe teren, după ce la pauză a fost la vestiare.

Imediat după golul doi al braşovenilor, majoritatea acţionarilor dinamovişti au părăsit tribuna oficială, iar Cristian Borcea s-a retras la vestiare.

În minutul 65, suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan şi de la tribuna a doua au început să părăsească stadionul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici