Dinamo a fost învinsă de FC Vaslui, cu scorul de 1-0, în etapa a XV-a a Ligii I

Formaţia Dinamo a fost învinsă sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care a jucat ultimul sfert de oră în inferioritate numerică.

436 afișări
Imaginea articolului Dinamo a fost învinsă de FC Vaslui, cu scorul de 1-0, în etapa a XV-a a Ligii I

Dinamo a fost învinsă de FC Vaslui, cu scorul de 1-0, în etapa a XV-a a Ligii I

Unicul gol al partidei a fost înscris de Sânmărtean, în minutul 37, cu un şut de la 18 metri, în dreapta lui Bălgrădean, după o pasă de la Caue.

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Koulibaly, Pulhac (Filip '72) - D. Grigore - Dănciulescu, C. Matei (Issa Ba '58), Munteanu, Curtean (Ţucudean '46) - Alexe. Antrenor: Dario Bonetti.

FC Vaslui: Coman - Milanov, Celeban, Varela, Sălăgeanu -Jumisse, Caue - Varga (Antal '64), Stanciu (Costin '89), Sânmărtean (Sburlea '75) - Niculae. Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Dănciulescu '11, Pulhac '64, Issa Ba '70, Grigore '70, Ţucudean '90+2, Alexe '90+3 / Stanciu '24

Cartonaş roşu: Luchin '76

Arbitri: Marius Avram (central) - Vasile Marinescu, Vladimir Urzică (asistenţi) - George Cătălin Găman (rezervă)

Observatori: Romulus Chihaia, Cornel Sorescu

Supervizor: Adalbert Kassai

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

După marcarea golului de 0-1, fanii dinamovişti au aruncat pe teren cu aproximativ 20 de beţe de steaguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici