Dinamo a învins FCM Târgu Mureş, scor 1-0, în prima etapă a Ligii I

Formaţia Dinamo Bucureşti a debutat cu o victorie în sezonul 2011/2012 al Ligii I, după ce s-a impus, vineri, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa echipei FCM Târgu Mureş, unicul gol al meciului fiind marcat de Marius Niculae, în minutul 12.

172 afișări
Imaginea articolului Dinamo a învins FCM Târgu Mureş, scor 1-0, în prima etapă a Ligii I

Dinamo a învins FCM Târgu Mureş, scor 1-0, în prima etapă a Ligii I (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

În minutul 12, Gabriel Torje a trimis o centrare în mijlocul careului, iar Marius Niculae a marcat cu capul.

Niculae înscrisese şi în minutul 5, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Din minutul 86, FCM Târgu Mureş a evoluat cu un jucător mai puţin, Szilagyi fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Moţi, Grigore, Diabate - Torje, Kone, Munteanu (Pătraşcu '87), Alexe (Bakaj '66) - Dănciulescu, Niculae (Ţucudean '79). Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCM Târgu Mureş: Balauru - E. Nicu, Ghionea, Halisson, Szilagyi - Fl. Dan (Kalisse '63), Ilyeş, Pădureţu, Bumba (Issa Ba '55) - Didi (Celsinho '72), Astafei. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: D. Grigore '23 / Ilyeş '42, Szilagyi '52, '86, Bumba '54, Ghionea '59

Cartonaş roşu: Szilagyi '86

La meci au asistat circa 3500 de spectatori, din care aproximativ 50 de fani ai ardelenilor şi 1000 de suporteri dinamovişti.

După gol, fanii dinamovişti au aruncat două fumigene în teren, a doua fiind aproape să-l lovească pe observatorul partidei, Romeo Pascu. Meciul a fost întrerupt, fiind nevoie de intervenţia căpitanului dinamovist Ionel Dănciulescu pentru calmarea fanilor. Abia în minutul 22, după intervenţia lui Romeo Pascu, s-au deschis alte două sectoare la tribuna II.

Dinamo a jucat la Ploieşti deoarece clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost sancţionat cu "penalitate sportivă de 20.000 lei şi interzicerea dreptului de organizare a jocurilor pe teren propriu pentru un joc", după incidentele provocate de suporterii dinamovisti la finala Cupei României, la ultimul meci oficial al sezonului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici