Dinamo a învins Rapid şi s-a calificat în semifinalele Cupei României

Echipa Dinamo s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, după ce a învins, cu scorul de 4-2 (2-1), formaţia Rapid, într-o partidă disputată la Piteşti, contând pentru sferturile de finală ale competiţiei.

53 afișări
Imaginea articolului Dinamo a învins Rapid şi s-a calificat în semifinalele Cupei României

Dinamo a învins Rapid, scor 4-2 (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile partidei au fost marcate de Perjă, autogol în minutul 20, Boştină, în minutul 38, Marius Niculae, în minutul 67, '80, respectiv Lazăr, în minutul 11 şi J.P.Andrade '90+2.

Rapid a deschis scorul în minutul 11 prin Costin Lazăr, care a şutat de la 10 metri de lângă Moţi.

Dinamo a restabilit egalitatea în minutul 20, când după o pătrundere a lui Ianis Zicu, acesta şutează spre poartă, Joao Paolo Andrade deviază, mingea ajunge la Dănuţ Perjă, care aflat în alergare, a introdus mingea în propria poartă.

Liderul Ligii I a preluat conducerea în minutul 38, când după un corner executat de pe partea dreaptă, Boştină a reluat dintr-un voleu de la 20 de metri aproape de vinclul din stânga porţii apărate de Marinescu.

În minutul 67, Marius Niculae a dus scorul la 3-1, care după o centrare venită de pe partea dreaptă, a înscris cu o lovitură de cap de la 11 metri.

Marius Niculae a realizat dubla în minutul 80. Niculae a primit o pasă pe culoar, l-a lobat pe portarul Marinescu ieşit la 17 metri, după care a înscris cu o lovitură de cap de la 16 metri.

Rapid a redus din diferenţă după o lovitură liberă executată de la 22 de metri lateral dreapta de Pitbull, a cărui centrare a fost concretizată de Joao Paolo Andrade cu o lovitură de cap de la şapte metri.

În minutul 77, Gabriel Torje a fost eliminat direct după ce l-a faultat pe Costin Lazăr.

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 18. L. Goian, 4. Moţi, 5. Izvoranu - 7. Zicu (16. Bruno Simao '78), 17. Malick (30. Tamaş '71), 8. Boştină, 14. Mitea (22. Torje '33) - 10. Dănciulescu, 9. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

Rapid: 1. Marinescu - 24. Maftei, 3. R. Fernandes, 4. J.P. Andrade, 14. Perjă - 20. Grigorie, 15. Lazăr, 16. Ivelja, 10. Herea (22. Dică '59) - 17. J.P. Pinto (87. Pitbull '46), 21. Djalovici (11. Ioniţă '70). Antrenor: Marian Rada.

Cartonaşe galbene: Boştină '27, Scarlatache '62 / Maftei '10, Lazăr '77, Perjă '88.

Cartonaş roşu: Torje '77

La Rapid, atacantul Alexandru Ioniţă a debutat, în minutul 70, pentru echipa mare.

În semifinalele competiţiei s-au mai calificat formaţiile FC Vaslui, FC Timişoara şi CFR Cluj.

Tragerea la sorţi va avea loc, joi, la Casa Fotbalului, meciurile urmând să se dispute, într-o singură manşă, pe teren neutru la data de 29 aprilie, în timp ce finala va avea loc la data de 13 iunie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici