Dinamo a obţinut prima victorie în sezonul 2009-2010 al Ligii I

Formaţia Dinamo Bucureşti a obţinut, sâmbătă, prima victorie din sezonul 2009-2010 al Ligii I, învingând, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, în ultimul meci pentru bucureşteni înaintea manşei tur cu Slovan Liberec din play-off-ul Ligii Europa.

26 afișări
Imaginea articolului Dinamo a obţinut prima victorie în sezonul 2009-2010 al Ligii I

Antrenorul echipei Dinamo, Dario Bonetti (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Ionel Dănciulescu '5, '77, Adrian Cristea '22 şi Gabriel Torje '48.

În minutul 3, Torje l-a văzut ieşit dintre buturi pe George Savu şi a încercat să înscrie cu un lob, de la aproximativ 35-40 de metri, însă portarul formaţiei nemţene a reuşit să respingă în corner.

0-1: Adrian Cristea a centrat de pe partea stângă, balonul a trecut pe sub piciorul lui Forminte şi a ajuns la Dănciulescu, iar acesta a înscris primul gol al echipei Dinamo din acest sezon, cu un şut pe jos, în colţul stâng al porţii lui Savu.

0-2: Adrian Cristea a majorat diferenţa pe tabela de marcaj cu un şut de la aproximativ 15 metri, printre picioarele portarului George Savu, la finalul unei acţiuni individuale în care a driblat patru jucători ai echipei Ceahlăul Piatra Neamţ.

În minutul 31, Gafiţa a scăpat din marcajul fundaşilor centrali ai echipei Dinamo, l-a driblat pe Dolha şi a şutat, slab, spre poartă. Lucian Goian a încercat să degajeze balonul însă a luftat şi s-a încurcat în balon, fiind la un pas de a marca în proprie poartă, dar acelaşi jucător a înlăturat pericolul.

În minutul 38, N'Doye a primit o pasă în adâncime, a profitat de ieşirea inoportună a lui Savu şi a trimis balonul spre buturi, însă Floricel a respins din faţa portii goale.

0-3: Gabriel Torje a taxat spaţiile libere din defensiva gazdelor şi l-a învins pe Savu, cu un şut pe jos, de la marginea careului de 16 metri, la colţul scurt.

0-4: Ionel Dănciulescu a realizat dubla la Piatra Neamţ, după ce a reluat cu capul, din colţul careului de 6 m, o centrare de pe partea dreaptă a lui Adrian Scarlatache.

Ceahlăul: 22. G. Savu (12. Roheţki '54) - 2. Burlacu, 24. Forminte, 20. Floricel, 8. Barna - 15. Bădescu, 7. Cebotaru (19. Vincius '51), 6. Achim, 13. Onciu, 26. Prodan (11. Tudosă '81) - 14. Gafiţa. Antrenor: Florin Marin.

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 18. L. Goian, 4. Moţi, 3. Pulhac - 22. Torje (7. Zicu '63), 6. L. Rus, 29. N'Doye (8. Boştină '79), 20. Ad. Cristea - 9. M. Niculae (99. Niculescu '69), 10. Dănciulescu. Antrenor: Dario Bonetti.

Cartonaşe galbene: Burlacu '17 / M. Niculae '32, Moţi '73, L. Goian '84.

Arbitri: Alexandru Deaconu (central) - Octavian Şovre, Dragoş Mihai Iliescu (asistenţi) - Florin Ghimbăşan (rezervă).

Observatori: Mircea Cezar Ionescu, Cornel Sorescu.

Supervizor: Aron Huzu.

În urma înfrângerii suferite, formaţia antrenată de Florin Marin ocupă ultimul loc în clasament.

După trei etape, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Astra Ploieşti sunt singurele echipe care nu au reuşit să marcheze niciun gol în actuala ediţie a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici