Dinamo a pierdut meciul cu FC Botoşani, scor 1-2, şi ratează play-off-ul Ligii I Betano

Dinamo Bucureşti a pierdut meciul cu FC Botoşani, 1-2, rezultat în urma căruia trupa lui Mircea Rednic nu mai are şanse matematice la accederea în play-off-ul Ligii I Betano.

214 afișări
Imaginea articolului Dinamo a pierdut meciul cu FC Botoşani, scor 1-2, şi ratează play-off-ul Ligii I Betano

Dinamo a pierdut meciul cu FC Botoşani, scor 1-2, şi ratează play-off-ul Ligii I Betano

Formaţia din Ştefan cel Mare beneficia de un moral ridicat, după cele două victorii din 2019, 3-0 cu Poli Iaşi şi 1-0 cu Sepsi. Dinamo a început foarte bine partida, iar italianul Mattia Montini a deschis scorul în minutul 24, menţinând vii speranţele echipei de a intra în play-off.

Bucuria bucureştenilor a durat doar patru minute, Golofca restabilind egalitatea după ce l-a depăşit pe Mustoe şi l-a învins pe portarul gazdelor. După pauză, Dinamo a căutat victoria care îi era vitală, însă botoşănenii au dat lovitura în minutul 75, prin Fabbrini, care a înscris în urma unei acţiuni personale.

După acest rezultat, Dinamo rămâne pe locul 11, cu 28 de puncte şi pierde orice şansă de a se califica în play-off. De partea cealaltă, FC Botoşani urcă pe locul 6, cu 35 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici