Dinamo a plătit suma de transfer pentru Kostovski, îl aşteaptă şi pe Zougoula

Preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea pe care o conduce a plătit transferul atacantului Jovan Kostovski de la Vardar Skopje şi aşteaptă ca jucătorul să vină la Bucureşti, oficialul precizând că la echipă urmează să sosească şi Kevin Zougoula.

253 afișări
Imaginea articolului Dinamo a plătit suma de transfer pentru Kostovski, îl aşteaptă şi pe Zougoula

Dinamo a plătit suma de transfer pentru Kostovski, îl aşteaptă şi pe Zougoula (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Pe Kostovski îl aşteptăm să vină, factura s-a plătit. Eu aştept acum, nu cred că un club precum Vardar Skopje poate să-mi ceară banii, să-i ia după ce îmi dăduse ultimatum până în 23 august, să plătesc pe 22 august, să-mi confirme că le-au intrat banii, să precizeze că vor trimite documentele oficiale după ce vine un director al lor din concediu, şi să fie altceva. E adevărat, surprizele pot fi de mari proporţii, dar eu nu cred aşa ceva", a declarat Anghelache.

Conform presei belgiane, Kostovski, care este dorit de Dinamo şi de Partizan Belgrad, ar fi tentat să accepte o ofertă din partea clubului Oud-Heverlee Leuven.

Atacantul macedonean Jovan Kostovski, în vârstă de 26 de ani, a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Vardar Skopje, OFI Creta, Metalurg Skopje şi Orduspor.

Preşedintele grupării dinamoviste speră ca până la sfârşitul săptămânii să ajungă în România şi atacantul ivorian Kevin Zougoula, lăsând de înţeles că nici varianta întoarcerii lui Geroge Ţucudean de la Standard Liege nu este abandonată. "Zougoula ve veni, e în procesul de obţinere a vizei. El a solicitat viza, noi nu avem amasadă în Coasta de Fildeş, consulul onorific a trimis documentele la Dakar, va primi azi-mâine viza, apoi urmează să ajungă la Bucureşti până vineri seară. Dar el va trebui să facă vizita medicală, mai durează. Să dea Dumnezeu să fie bine, sănătos, pentru că tehnicianul l-a văzut ce joacă şi a fost de acord. Mie îmi trebuie să fie sănătos, să nu dau banii degeaba pe un jucător. În ceea ce-l priveşte pe Ţucudean, am o ultimă ofertă primită sâmbătă noapte. Mă voi pronunţa asupra ei", a mai spus Anghelache.

Atacantul Kevin Zougoula, în vârstă de 25 de ani, a evoluat până în prezent la echipa din Coasta de Fildeş Sewe Sport de San Pedro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici