Dinamo a renunţat la Fernandez şi Gvozdenovici

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constatin Dănilescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a decis rezilierea contractelor jucătorilor Mariano Fernandez şi Ivan Gvozdenovici, aduşi la solicitarea fostului antrenor Mircea Rednic.

2 afișări
Imaginea articolului Dinamo a renunţat la Fernandez şi Gvozdenovici

Fernandez (S), de la Dinamo Bucuresti, se lupta pentru minge cu Marius Maldarasanu (D), de la Rapid Bucuresti

Oficialul dinamovist susţine că în contractele fotbaliştilor este prevăzut ca tehnicienii echipei să decidă, la începutul lunii decembrie, dacă vor fi prelungite înţelegerile sau nu. "Noi am avut trecut în cele două contracte clauze de reziliere. Era stipulat ca în luna decembrie să ne exprimăm decizia de a mai continua cu cei doi fotbalişti sau nu. Nu a fost nicio problemă cu niciunul dintre ei. În cursul zilei de astăzi am reziliat contractele. Aceasta a fost decizia conducerii tehnice", a declarat Dănilescu.

Fundaşul argentinian Mariano Fernandez, sosit în vară la Dinamo, a jucat pentru formaţia "alb-roşie" 36 de minute în două partide din Liga I.

Fotbalistul sârb Ivan Gvozdenovici a venit la Dinamo la finalul lunii octombrie, când antrenor principal era Walter Zenga, şi a evoluat 79 de minute în 2 partide din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici