Dinamo a suferit prima înfrângere în Liga I, scor 0-1 cu Astra, gol în ultimul minut din penalti

Formaţia Dinamo a suferit prima înfrângere în Liga I, după ce a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Astra Ploieşti, singurul gol al meciului fiind marcat în ultimul minut al prelungirilor, 90+4, din penalti.

302 afișări
Imaginea articolului Dinamo a suferit prima înfrângere în Liga I, scor 0-1 cu Astra, gol în ultimul minut din penalti

Dinamo a suferit prima înfrângere în Liga I, scor 0-1 cu Astra, gol în ultimul minut din penalti (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Tembo, din penalti, acordat după un fault al lui Dragoş Grigore asupra lui Fatai.

Din minutul 49, Dinamo a evoluat cu un jucător mai puţin după ce Koulibaly a fost eliminat pentru că l-a lovit cu cotul pe Ivanovski.

Egalitatea în teren s-a restabilit în minutul 73, când Distefano a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Astra Ploieşti: Silviu Lung Jr. - Măţel, Găman, Ben Youssef, Junior Morais - Enache, Takayuki, Distefano, Wiliam De Amorim (Bukari '60) - Fatai, Ivanovski (Tembo '75). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Dinamo: Naumovski - Nica, Luchin (Grigore '68), Koulibaly, Pulhac - Boubacar - C. Matei (Dănciulescu '46), Rus, Muşat, Curtean (C. Munteanu '46) - Ţucudean. Antrenor: Dario Bonetti

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Daniel Hulubei. Rezervă a fost Florin Ghimbăşan.

Observatori au fost Nicolae Grigorescu şi Ion Neagu.

Cartonaşe galbene: Măţel '42, Distefano '46, '73, Bukari '89 / Nica '63, Grigore '90+4

Cartonaşe roşii: Distefano '73 / Koulibaly '49

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici