Dinamo acuză un abuz care o poate retrograda pentru prima dată în istorie

  • Dinamo a încheiat sezonul de play-out pe penultimul loc în clasament, având cu 5 meciuri mai puţin disputate
  • Singura speranţă a "câinilor" este ca sistemul competiţional să se extindă la 16 echipe
  • Fanii celor de la Dinamo au protestat înaintea ultimului meci jucat, încheiat 1-1 cu Viitorul
353 afișări
Imaginea articolului Dinamo acuză un abuz care o poate retrograda pentru prima dată în istorie

Dinamo acuză un abuz care o poate retrograda pentru prima dată în istorie

Soarta lui Dinamo în Liga 1 nu mai depinde de ea. Singura speranţă e ca Federaţia să mărească numărul de echipe în Liga 1 în sezonul următor. Altfel, Dinamo va retrograda pentru prima dată în istoria clubului.

Fanii lui Dinamo au protestat împotriva schimbării de regulament. Au cântat alături de jucători înainte ca aceştia să joace cu Viitorul. Suporterii acuză un abuz împotriva echipei după votul cluburilor.
 
Cristian Costandache, fan Dinamo: Ce se întâmplă azi este cea mai mare încălcare a regulamentelor fotbalistice. O întâmplare nefericită, o pandemie, care nu este prevăzută în niciun regulament. Nu schimbi regulile jocului în timpul jocului! Nu schimbi regulamentul de desfăşurare al unei competiţii în timpul campionatului! Niciodată! Nici dacă este COVID!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici