Dinamo, bătută de ultima clasată, o formaţie fără victorie şi fără antrenor! Pleacă Mircea Rednic?

  • Academica Clinceni, ultima clasată, a învins-o în deplasare pe Dinamo, scor 1-0, în etapa cu numărul 18 din Liga 1 la fotbal.
  • Ilfovenii au obţinut prima victorie a sezonului, chiar după despărţirea de Ionuţ Chirilă.
  • Dinamo este pe locul 15, penultimul, cu 9 puncte, mai jos este doar Academica, 7 puncte.
799 afișări
Imaginea articolului Dinamo, bătută de ultima clasată, o formaţie fără victorie şi fără antrenor! Pleacă Mircea Rednic?

Dinamo, bătută de ultima clasată, o formaţie fără antrenor! Pleacă Mircea Rednic?

Dinamo, penultima clasată în Liga 1 la fotbal, mai are doar două puncte avans faţă de „lanterna roşie”, Academica Clinceni.

Gruparea „câinilor roşii” a capotat şi în jocul direct, de vineri seară. A decis golul lui Patriche, din minutul 33. „Câinii” nu au mai câştigat în campionat de o jumătate de campionat, adică de la meciul din tur cu Academica, 3-1, pe 2 august, joc din runda a 3-a.

Tot mai contestat de către fanii-acţionari, antrenorul dinamovist Mircea Rednic ar putea să plece după această partidă. Conducerea l-ar vrea înapoi pe cehul Dusan Uhrin, dar ar fi fost contactat şi Leo Grozavu, ultima oară la Sepsi.

Pe banca echipei din Cliceni a stat, vineri seară, „interimarul” John Ene, după ce „principalul” Ionuţ Chirilă a fost alungat de la echipă zilele trecute. Ilfovenii îl vor „principal” pe Flavius Stoican, tocmai plecat de la FCU Craiova 1948.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici