Dinamo Bucureşti a câştigat meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-1, în runda 26 a Ligii I

Dinamo Bucureşti s-a impus cu 2-1 în faţa Concordiei Chiajna, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga I Betano.

162 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a câştigat meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-1, în runda 26 a Ligii I

Dinamo Bucureşti a câştigat meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-1, în runda 26 a Ligii I

Cu un număr redus de fani pe arena din "Ştefan cel Mare", golgheterul Mattia Montini le-a dat primele emoţii fanilor dinamovişti în minutul 27, când italianul a suferit o comoţie şi a fost transportat la spital. Douăsprezece minute mai târziu, echipa lui Mircea Rednic a deschis scorul prin Athanasios Papazoglou, aflat la prima reuşită la clubul bucureştean.

În minutul 67, Deian Sorescu a majorat avantajul lui Dinamo, marcând cu un şut din interiorul careului, după ce a luat o acţiune pe cont propriu. Concordia a replicat două minute mai târziu, prin Adrian Ropotan, care l-a învins pe Muţiu cu un şut puternic, expediat din afara careului.

S-a terminat 2-1, iar Dinamo urcă pe locul nouă, cu 32 de puncte, în timp ce Chiajna rămâne pe ultimul loc, cu doar 18 puncte acumulate în cele 26 de runde din sezonul regulat. Ambele formaţii vor evolua în play-out.

Adrian Ropotan, după înfrângerea Concordiei Chiajna cu Dinamo: Vorbim, vorbim şi nu realizăm nimic

Concordia Chiajna a pierdut pe terenul lui Dinamo, scor 2-1, vineri seară, golul ilfovenilor fiind marcat chiar de un fost jucător al ”câinilor”, Adrian Ropotan (32 de ani).

Mijlocaşul a fost în lotul ”câinilor” în sezonul 2006-2007, la finalul căruia aceştia au cucerit titlul cu numărul 18.

Ropotan a recunoscut că Dinamo a rămas în sufletul său, dar a fost concentrat pe misiunea pe care elevii lui Falub au avut-o: ”Mai puţin contează cine înscrie, important era să luăm punct sau puncte astăzi. Eu zic că am făcut un meci destul de bun, dar pe greşelile noastre am luat două goluri care puteau fi evitate. Eu zic că ne-am făcut treaba, am jucat exact ce trebuia să jucăm. Nu i-am lăsat să joace, să-şi creeze ocazii. Nu reuşim să adunăm puncte, chiar dacă jocul începe să crească.

A fost un meci de campionat, ştiţi foarte bine că Dinamo va rămâne tot timpul în sufletul meu, dar am venit aici pentru Concordia, ca să-mi ajut echipa să câştige. Vorbim, vorbim şi nu realizăm nimic. Au trecut ceva ani, s-au schimbat foarte multe. Îl ştiu pe nea Mircea, ştiu ce fel de antrenor este şi cred că va schimba foarte multe în jocul lui Dinamo”, a spus Ropotan la finalul partidei, la Digi Sport.

Adrian Falub a preluat echipa în această iarnă, după ce ilfovenii s-au despărţit de Dorinel Munteanu. În 2019, Chiajna a obţinut un singur punct, pe teren propriu, împotriva celor de la FCSB (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici