Dinamo Bucureşti a câştigat Super Cupa României la handbal masculin

Prima ediţie a Super Cupei României la handbal masculin desfăşurată în sistem Final 4 a fost câştigată duminică de Dinamo Bucureşti, care a învins în finala mare pe CSM Constanţa cu 26-25 (12-9).

132 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a câştigat Super Cupa României la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a câştigat Super Cupa României la handbal masculin

A fost finala între campioana Ligii Zimbrilor şi câştigătoarea Cupei României. Bucureştenii s-au impus după un meci echilibrat, în care constănţenii au dat o replică bună.

Delfinii au fost chiar în avantaj la începutul meciului, când au condus cu 3 goluri avans (3-6). În repriza secundă au fost în permanenţă la maxim două goluri în urmă.

Pentru Dinamo Bucureşti este a şasea oară când câştigă Super Cupa României.

Finala mică a fost câştigată de Minaur Baia Mare, care a învins pe CSU Suceava, cu 47-43, după prelungiri, scorul după 60 de minute fiind 38-38.

În 27 august începe şi Liga Zimbrilor, având programat chiar în prima etapă derby-ul Dinamo Bucureşti – Minaur Baia Mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici