Dinamo Bucureşti a încheiat participarea în EHF Champions League cu o înfrângere

Dinamo Bucureşti a fost învinsă miercuri seara, în ultimul meci din faza grupelor Ligii Campionilor la handbal masculin de echipa poloneză Vive Kielce, cea pe care o învinse-se surprinzător, în meciul tur, din toamnă.

289 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a încheiat participarea în EHF Champions League cu o înfrângere

Vive Kielce a câştigat de data aceasta pe teren propriu cu scorul de 34-29 (20-13), dinamoviştii făcând un joc destul de bun în special în repriza secundă, când au redus diferenţa la 2 goluri (24-22), după ce polonezii au avut chiar şi 8 goluri avans (21-13).

Dinamo Bucureşti încheie campania din Liga Campionilor pe locul 7, cu 8 puncte, obţinute în urma celor 4 meciuri câştigate, din cele 14 disputate.

Golgheterul dinamoviştilor în meciul de miercuri a fost egipteanul Shebib, cu 7 reuşite, în timp ce la polonezi Moryto a marcat 8 goluri.

Vive Kielce ocupă momentan primul loc în grupa B, dar are un meci mai mult jucat faţă de urmăritoarele PSG şi Barcelona.

Ocupantele primelor două locuri, din cele două grupe, se califică direct în sferturile de finală, iar cele de pe locurile 3-6 vor juca în play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile.

Sferturile de finală vor avea loc în 11-12 şi 18-19 mai, pentru calificarea la Final Four-ul de la Koln, din 18-19 iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici