Dinamo Bucureşti a învins CSM Bucureşti, scor 28-20, în Liga Naţională de handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins CSM Bucureşti cu 28-20 într-un meci restanţă din etapa a 9-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

116 afișări

Campioana României a dominat categoric liderul întrecerii interne până azi. Într-o altă partidă din etapa a 18-a, AHC Dobrogea Sud Constanţa s-a impus pe terenul Stelei cu 25-24 şi a urcat pe locul 1.

CSM Bucureşti a condus cu autoritate prima parte a sezonului, dar cu Dinamo a fost doar o umbră a ceea ce a arătat până acum. La fel ca şi în anii precedenţi, echipa susţinută de Primăria Capitalei a fost eclipsată de rivala din Ştefan cel Mare, cel puţin în meciul din deplasare.

Dinamo a intrat tare în meci şi nu i-a dat nicio speranţă adversarei. Rămasă în urmă în clasament după ce s-a axat pe Liga Campionilor în prima parte a sezonului, echipa lui Constantin Ştefan nu avea decât varianta victoriei, pentru a mai spera la o clasare pe podium la finalul sezonului regulat. Cu un portar în mare formă, Saeid Heidaridad, şi cu un inter dreapta Amine Bannour de neoprit în atac, deşi a avut febră 40 de grade cu o seasă înainte, Dinamo a avut o prestaţie solidă, demnă de o echipă campioană. Încă de la pauză, gazdele s-au desprins la 10 goluri, scor 16-6. În partea secundă, diferenţa s-a mărit chiar şi la 12 goluri. Pe final, alb-roşii au redus motoarele, CSM Bucureşti a avut un portar mai inspirat, pe Andrei Lazăr, astfel că rezultatul s-a mai „strâns”, 28-20. În urma acestui meci, CSM Bucureşti a pierdut şefia clasamentului şi a „aterizat” direct pe locul 3.

AHC Dobrogea Sud Constanţa şi Potaissa Turda, echipele care erau la un punct distanţă, au câştigat jocurile din cadrul etapei a 18-a. „Delfinii” au obţinut chiar o victorie mare, 25-24 pe terenul Stelei. Potaissa Turda s-a impus fără probleme cu CSM Bacău, 35-26.

Astfel, clasamentul la vârf după aceste meciuri este acum cu Constanţa pe locul 1, cu 42 de puncte, urmată de Potaissa – 42 puncte, CSM Bucureşti – 40 puncte şi Dinamo – 36 puncte.

Tot azi, în cadrul etapei a 18-a, s-au mai desfăşurat partidele: Dunărea Călăraşi – CSU Suceava 30-24, HC Buzău – CSM Făgăraş 24-25, Minaur – Poli Timişoara 23-27.

Tot azi, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CSM Bucureşti a câştigat pe terenul echipei CSM Galaţi cu 30-20

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici