Dinamo Bucureşti a învins IFK Goteborg, scor 2-0, şi a câştigat Marbella Cup

Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat Marbella Cup, după ce a învins, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia suedeză IFK Goteborg, informează site-ul oficial al grupării din Liga I.

210 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a învins IFK Goteborg, scor 2-0, şi a câştigat Marbella Cup

Dinamo Bucureşti a învins IFK Goteborg, scor 2-0, şi a câştigat Marbella Cup (Imagine: Bogdan iordache/Mediafax Foto)

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Thicot '34 şi Bilinski '81.

Antrenorul Flavius Stoican a folosit următoarea formulă de echipă: Bălgrădean - L. Rus, Thicot, D. Grigore, Filip - Boubacar, C. Munteanu - Lazăr, Şerban, C. Matei - Ţucudean. În repriza a doua au mai jucat Elton, Cioinac, Bărboianu, Thomas, Velici, Bilinski, Grecu, Asanovici şi Diakhate.

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Flavius Stoican, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu IFK Goteborg, scor 2-0, şi câştigarea Marbella Cup, că formaţia sa se află pe o pantă ascendentă.

Sunt fericit că am câştigat un trofeu. Băieţii merită felicitaţi pentru munca depusă şi trebuie să continuăm pe acest drum. Încercăm să mulţumim pe toată lumea şi să ajungem la un nivel cât mai înalt. Durimel va face un control mai amănunţit în ţară şi sper să-l avem la prima etapă din primăvară. Suntem pe o pantă ascendentă, dar vrem să atingem maximum la începutul campionatului. Compartimentul ofensiv arată foarte bine, Ţucudean şi Bilinski au marcat, iar lui Thomas îi va veni şi lui rândul", a spus Stoican la Digi Sport.

Următorul meci amical al dinamoviştilor va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, împotriva formaţiei bulgare Lokomotiv Plovdiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici