Dinamo Bucureşti ajunge la al 9-lea meci fără victorie, după înfrângerea in extremis cu UTA Arad

  • UTA Arad a câştigat luni seara confruntarea cu Dinamo Bucureşti, din ultima etapă a turului Superligii la fotbal, cu scorul de 2-1 (1-1), într-un meci jucat la Oradea.
  • Arădenii au revenit de la 0-1 şi au marcat golul victoriei în minutele suplimentare de joc.
962 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti ajunge la al 9-lea meci fără victorie, după înfrângerea in extremis cu UTA Arad

Sursa foto: Facebook / Dinamo Bucureşti

Dinamo a început în forţă şi a marcat în minutul 8, Dennis Politic învingându-l pe Iacob cu un şut din marginea careului, la colţul scurt.

UTA Arad a ripostat peste 10 minute, dar Luckassen nu a reuşit să-l învingă pe Golubovic, din poziţie unu la unu.

Oaspeţii au mai bifat două ocazii înainte ca arădenii să egaleze, în minutul 41. Micovschi a urmărit oportun un balon respins de defensiva dinamovistă şi a marcat din apropiere, pe lângă Golubovic.

Elevii lui Ovidiu Burcă au tratat cu mare superficialitate cea mai mare şansă de a marca a reprizei secunde, atunci când Ghezali nu şi-a asumat riscul de a trage la poartă, singur cu portarul, şi i-a pasat lui Gregorio, care a şutat într-unul din fundaşii gazdă, venit să acopere golul lăsat în poartă de Iacob.

„Bătrâna doamnă” a primit o lovitură de pedeapsă în minutul 90 al partidei, atunci când, după un şir susţinut de atacuri la poarta dinamovistă, Homawoo a atins involuntar mingea cu mâna, după un corner de pe partea dreaptă.

După consultarea sistemului VAR, centralul Moroiţa a dictat penalty, pe care l-a transformat Marcelo Freitas.

Cele trei puncte obţinute de gazde îi aduc pe elevii lui Mircea Rednic pe locul 10 în clasament, cu 18 puncte, în timp ce Dinamo ajunge la al 9-lea meci fără victorie în Superligă şi e pe penultimul loc, cu doar 10 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici