Dinamo Bucureşti anunţă primul transfer din 2024

Fundaşul central nord-macedonean Darko Velkovski, în vârstă de 28 de ani, este noul jucător al lui Dinamo Bucureşti.

764 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti anunţă primul transfer din 2024

Anunţul a fost făcut miercuri seară de către club, pe pagina oficială de Facebook. "Bine ai venit, Darko Velkovski!", a scris formaţia din Ştefan cel Mare.

Velkovki a mai evoluat în carieră pentru Rabotnicki, Vardar, Rijeka şi Al-Ettifaq. El are 48 de selecţii pentru naţionala Macedoniei de Nord, pentru care a încris trei goluri şi a evoluat în toate cele trei partide disputate la Euro 2020.

Fundaşul se va alătura lotului pregătit de Željko Kopić în cantonamentul din Antalya. Dinamo va juca în Turcia două meciuri de verificare, pe 7 şi 12 ianuarie.

Dinamo Bucureşti este pe penultimul loc în Superligă, cu 16 puncte în 21 de partide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici