Dinamo Bucureşti câştigă primul meci în EHF Champions League

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a câştigat miercuri seara, în Sala Polivalentă din capitală, confruntarea cu Porto, scor 32-27 (13-12), într-un meci contând pentru cea de a 4-a etapă a EHF Champions League. Este prima victorie din faza grupelor obţinută de elevii lui Xavi Pascual.

212 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti câştigă primul meci în EHF Champions League

csdinamo.eu

Dinamo Bucureşti venea după 2 înfrângeri şi o remiză în deplasare la COG, în timp ce Porto avea 3 înfrângeri, motiv pentru care Ghionea & Co porneau favoriţi.

După o primă repriză echilibrată, în care gazdele au cedat doar pentru scurt timp conducerea, în partea secundă oamenii lui Pascual s-au desprins, având chiar 4 goluri avans (18-14, 28-24).

Pe final, oaspeţii nu au mai reuşit să revină în joc, după câteva tentative reuşite de a se apropia, campioana României reuşind să obţină prima victorie a sezonului în competiţie.

Golgheterul gazdelor şi al meciului a fost egipteanul Zein, cu 10 reuşite.

Cu un total de 3 puncte, Dinamo ocupă momentan locul 5 în grupă, loc ce duce în faza eliminatorie a competiţiei.

Următorul joc va avea loc tot în capitală, Dinamo primind vizita francezilor de la PSG.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici