Dinamo Bucureşti-CSM Bucureşti, scor 34-20, în primul meci al finalei Ligii Naţionale de handbal

Dinamo Bucureşti a învins, vineri seară, în propria sală, pe CSM Bucureşti, scor 34-20, în primul meci al finalei Ligii Naţionale de handbal masculin şi mai are nevoie de o singur succes pentru a câştiga titlul de campioană a României, după o pauză de 11 ani.

1 afișare

Prima partidă a finalei Ligii Naţionale de handbal masculin, dintre Dinamo şi CSM Bucureşti a fost fără istoric. Echipa antrenată de Eliodor Voica a reuşit un joc de excepţie, început bine încă din debut, când a condus cu scorul de 6-1, după numai 12 minute de joc. Dinamo a continuat să se distanţeze pe tabelă, datorită paradelor lui Ionuţ Irimuş şi a jocului foarte slab pe fază ofensivă a adversarilor. La pauză, câştigătoarea sezonului regulat avea o diferenţă de 11 goluri, scor 17-6.

În partea a doua a jocului, CSM Bucureşti a încercat să limiteze proporţiile scorului, însă dinamoviştii au continuat jocul agresiv în apărare şi nu le-au permis handbaliştilor antrenaţi de Zvonko Shundovski să înscrie cu uşurinţă. Mai mult, dinamoviştii au încercat să facă şi spectacol, marcând câteva goluri din aeriană, pentru a-i mulţumi pe suporterii prezenţi în sala din Şoseaua Ştefan cel Mare.

S-a terminat 34-20 pentru Dinamo, care are prima opţiune la câştigarea titlului de campioană a României, un trofeu pe care-l aşteaptă din 2005. În semifinale, handbaliştii pregătiţi de Eliodor Voica au învins, scor 2-0 la general, Politehnica Timişoara, în timp ce CSM Bucureşti a avut nevoie de meci decisiv pentru a trece de Potaissa Turda. În finala pentru medaliile de bronz, Timişoara a învins, scor 31-29, pe Turda, în primul meci al confruntării.

Următoarea partidă va avea loc pe 25 mai, de la ora 19:00, iar gazdă va fi CSM Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici